کد خبر 623845
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸

گزارشی جدید توسط یک نهاد تحقیقاتی در انگلیس نشان می‌دهد سرنوشت صدها هزار فقره از سلاح‌های ارسال‌ شده پنتاگون به عراق و افغانستان معلوم نیست.

به گزارش مشرق، نتایج یک گزارش جدید نشان می‌دهد که سرنوشت صدها هزار سلاح از میان 1.45 میلیون سلاحی که وزارت دفاع آمریکا به کشورهای عراق و افغانستان انتقال داده مشخص نیست.

گروه «اقدام در زمینه خشونت مسلحانه»، یک سازمان مردم‌نهاد مستقر در لندن در گزارشی که چهارشنبه هفته گذشته منتشر کرده، موضوع فوق را آشکار کرده است.

به گزارش پایگاه «تله‌سور»، این نهاد بعد از انجام پژوهش‌هایی بر روی آمارهای منتشر شده وزارت دفاع آمریکا و مقایسه آنها با آمارهایی که از منابع مختلف به دست آورده، متوجه ناهمخوانی‌هایی در شمار سلاح‌های گزارش‌شده در اسناد پنتاگون شد.

«اقدام در زمینه خشونت مسلحانه» بر اساس آمارهایی که به آن دست یافته می‌گوید 1.4 میلیون فقره سلاح‌های سبک شامل سلاح‌های دستی، تفنگ و مسلسل به عراق و افغانستان ارسال شده؛ این در حالی است که در  اسناد دولتی، تنها 700 هزار فقره از این سلاح‌ها، یعنی 48 در صد از رقم کل گزارش شده‌اند.

آمارهای پنتاگون، شمار سلاح‌های ارسال شده به افغانستان را 484680 فقره اعلام می‌کند، اما نهاد مستقر در لندن رقم صحیح را 503328 فقره می‌داند. همچنین در حالی که پنتاگون تعداد سلاح‌های ارسال‌شده به عراق را 206446 فقره اعلام می‌کند رقم واقعی 740000 فقره است.

سایت رسمی «اقدام در زمینه خشونت مسلحانه» در وب‌سایتش در این باره نوشته است: «این نقائص، عدم پاسخگویی، شفافیت و داده‌های ناموزون موجود در درون دولت آمریکا در زمینه سیستم تهیه و توزیع سلاح را نشان می‌دهند.»

پیش از این دیوان محاسبات دولت آمریکا در سال 2007 اعلام کرده بود که وزارت دفاع این کشور نمی‌تواند ضمانت کند که سلاح‌های ارسال شده به عراق به دست نیروهای امنیتی این کشور رسیده باشد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • آریایی مسلمان ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۷
    0 0
    بعد این بی مسئولیت ها نزدیک 10 هزار کلاهک اتمی دارن
  • محسن از اصفهان ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
    0 0
    این سلاح ها از اول قرار نبوده به دست دولت عراق و افغانستان برسد، بلکه برای تحویل به گروه های مورد نظر در پاکستان، افغانستان، عراق، ترکیه و ... مانند داعش، طالبان، پ ک ک، گروه هایی که در مرز شرقی ایران از خاک پاکستان و افغانستان برای ما مشکل ایجاد می کنند بوده است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس